שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 82825
הרב שלום רב
אמי נוהגת לצלות כבד עוף מלא צורכו ולאחר מכן לבשלו עם תבלינים ולעשותו כמילוי לבורקס.
האם גם לאחר הצלייה יהיה אסור בבישול?
ואיך אוכל לדעת אם עברו 72 שעות מהשחיטה?
תשובה
אם הכבד הוקפא תוך 72 שעות מהשחיטה זה בסדר . לכן כדאי לקנות מקצב ירא אלקים שהקפיא את הכבד מיד עם קבלתו .
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א