שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי

שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שאלה - 76888

כבוד הרב, פאה זה פרוץ מאד, אבל אחרי הכל,

תשובה

לפני הכל אנחנו יהודים וצריכים לשמור על חקי הצניעות , על דברים שהם בנפש האומה , בדור שהפריצות נושאת ראש בכל מקום , והנשים לומדות ומקנאות האחת מחבירתה ללא מעצורים .

הפיאה אינה שנויה במחלוקת , כי רוב מכריע של הפוסקים אשכנזים וספרדים אסרוה , וגדולה מזו בדורנו שנשים חובשות פיאות העולות אלפי !!! דולרים ושייכות לגרועות שבאומות והם פרוצות לחלוטין , כל מיעוט הפוסקים שהתירו עקרונית פיאה אסרום לחלוטין .

כל בר דעת יודע ומבין ואפילו עם הארץ שאין לו שיח ושיג בתורה יודע שהפיאה היא אביזר מובהק של יצר הרע , וגדולי הרבנים ששוחחתי אתם אמרו לי שבודאי שעל פיאות כאלה לא עלה על דעת איש להתיר .

ועל כל אלה כל הפיאות ששערן טבעי ידוע לי אישית כי מקורן מהמזרח הרחוק שם מוקרבות לעבודה זרה , ומשם עושות דרכן במרמה גלויה אל ארצות אירופה ומשווקות אצל ה״חרדים״ כפיאות שמקורן מאירופה .

זה לא אחרי הכל , אלא קודם כל .

שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה

לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שלוש מאות תשובות אחרונות

תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט

חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א