שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 74201
לכבוד הרב:1)שמכשירים בשר כמה זמן לפי ההלכה צריך לשים במים וכמה זמן במלח? 2)והאם צריך מלח גס או דק? 3) ומה קודם מלח או מים?תודה
תשובה
א,הבשר יושרה בכלי מיוחד למשך 30 דקות תמימות. ב,הבשר יומלח בכלי מנוקב או על משטח באלכסון, למשך 60 דקות תמימות. ג,המלח יהיה גס ולא דק. ד, אחר עבור שעה ינופץ המלח וינוער , והבשר ישטף יהטב במים שלש פעמים, ואחר כך יהא מוכן לבישול.
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א