שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי

שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שאלה - 72530

לכבוד הרב:אדם שמכשיר בשר בבית איך צריך להכשיר לפי ההלכה קודם חצי שעה במים ואז חצי שעה במלח רגיל או גס?או שעה במים ושעה במלח והאם בימינו עדיף לקנות מוכשר

תשובה

א,צריך להשרות הבשר בכלי 30 דקות, ואחר כך להוריד המים מעליהם. ב,למלוח על מתקן מנוקב או עשוי מקלות מרווחות במלח גס לבישול, למשך 60 דקות. ג,לשטוף היטב ולנפץ את המלח, ולשטוף שלש פעמים במים בהשריה.

שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה

לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שלוש מאות תשובות אחרונות

תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט

חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א