שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי

שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שאלה - 72297

לכבוד הרב מוצפי שליט"א
כבד טרי שלא עברו ג ימים האם מותר לבשלו לאחר צליה וכנ'ל לגבי כבד קפוא {באריזה כתוב לא לבישול לאחר צליה}
בכבוד רב

תשובה

קשה להשיג כבד שלא עברו עליו שלשה ימים, אלא אם כן הזמנת אותו אישית וקיבלת ישירות מהמפעל. בעיקרון כבד שעברו עליו 72 שעות מהשחיטה של העוף, יש לצלותו ואין לבשלו או לטגנו לאחר מכן, ויש מי שמקיל אם הוא הוקפא מיד לאחר שחיטה.

שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה

לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שלוש מאות תשובות אחרונות

תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט

חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א