שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 39771
לכבוד הרב שלום רב, מחילה מכבוד הרב שאלתי שאלה ולא הבנתי את התשובה, האם לאחר שחתכתי את הכבד שתי וערב וצליתי אותו טוב אני יכולה לכתחילה לטחון אותו ולעשות ממנו ממרח, או שיש לזה דין של בישול שהדם הצרור יכול לפרוש ממנו שנית? ואם מותר מצד הדין האם יש צד להחמיר? תודה רבה ושבת שלום
תשובה
הכבד שעברו עליו 72 שעות מהשחיטה יש לצלותו ולאכלו צלוי בלד ולא לבשלו אחר הצליה כלל.
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א