שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 253914
לכבוד הרב מוצפי שליט"א
האם צריך לבדוק עוף או בשר שקונים שאין בו חלקים אדומים או סגולים מחשש לצרירות דם או לחתוך עם סכין ולחפש כלי דם ולהוציאם לפני שמבשלים אותו?
תשובה
בד"ץ מהדרין בודקים הכל מראש.
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א