שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 247588
לכבוד הרב שלום רב
בקשר לדינה בת יעקב מדוע מאשימים אותה על זה שיצאה וכי כל מי שנפגע מינית אפשר להאשימו איפה החילוק האם ידוע מה היה גילה של דינה ?
תשובה
זה דור שלא מבין לעומק צניעות מהי? דור שלא קלט מה האיסור של ולא תתורו. איזה עון הוא להסתכל על בנות. דור שבו בחורים הנקראים "חרדים" מבקשים תמונה של בת לשידוך. דור שבו אירגון רפורמי מכרסם בקדושת עם ישראל, ומופיע בעזות מצח כ"מושיע" וגואל, מקרב יהודים לצור מחצבתם, ורק כסף וכסף בפיו, ומנהיגיו הקלוקלים רוכשים לעצמם צעצועים והבלי העולם הזה. ובנתיים כל הדור מתדרדר לתהום. ומצאונו צרות רבות ורעות בגללם.
להבין מי היו אבותינו הקדושים צריכים ללמוד 70 שנה!!! איזו קדושה וצניעות "שרה באוהל". לכן כשכתוב "ותצא דינה לראות בבנות הארץ". זו היתה מהפיכה, וקרה מה שקרה. השם ישמור ויציל. והמבין יבין והאינו מבין ישתוק.
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א