שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי

שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שאלה - 16542

לכבוד הרב שלום רב:
1. מקרוגל שהשתמשו בו לחלבי ובשרי מהם שלבי הכשרתו?
2. איך בודקים תירס בשימורים?
3. איך בודקים את הקוואקר (באריזות קניה)?
תודה רבה לכבוד הרב

תשובה

ניקוי יסודי,המתנה 24 שעות. הנחת מים להרתחה עם סבון או כל חומר אחר, ב,לבדוק שאיו שם תולעים. ג,בודקים טוב.

שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה

לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שלוש מאות תשובות אחרונות

תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט

חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א